Frontend engineer

Solliciteer nu

Frontend engineer Junior / Medior

Ben je klaar om je carrière te verbeteren door werk te doen waar je gepassioneerd over bent? Met onze recente fusie met Hoteliers.com is SmartHOTEL op een opwindende weg naar een transformerende toekomst in de digitale reisindustrie. Sluit je bij ons aan en maak deel uit van deze baanbrekende reis!

Full-time

De rol:

Als onderdeel van ons SmartHOTEL Development team bouw, implementeer en onderhoud je onze Vue frontends. Hiermee kunnen onze klanten en collega's werken met ons hele applicatielandschap en kunnen hotelgasten boekingen en betalingen doen. Je werkt samen met ons backend team om te beslissen over het API-ontwerp dat het beste past bij de frontends die je bouwt, waarbij je gebruik maakt van de huidige best practices op het gebied van design.

Jouw mogelijkheden:

We zijn gefocust op jouw persoonlijke en professionele groei. Door jouw ambities af te stemmen op gezamenlijke visie, als gevolg van onze fusie, willen we samen grenzen verleggen. Met toegang tot de juiste tools, training en middelen helpen we je om de beste versie van jezelf te worden.

Wat we verwachten:

Je kunt bijdragen aan het ontwerp van de gebruikerservaring omdat je begrijpt wat de gebruiker probeert te bereiken. Je schrijft tests voor en documenteert je code en kunt samenwerken met een team aan dezelfde codebase en kunt hierover duidelijk communiceren.

Onze stack:

Onze belangrijkste tech stack is Azure georiënteerd: het grootste deel van onze code draait in App Services, Web Apps en Functions. We gebruiken momenteel Event Grid en Service Bus. Continuous Integration en Delivery gebeurt via Azure DevOps. Onze data staat in SQL of Cosmos. We gebruiken .NET 8 voor onze back-end applicaties en Vue voor onze frontends.

Sinds de fusie van SmartHOTEL met Hoteliers.com heeft het samenvoegen van onze infrastructuur en producten onze prioriteit. Op dit moment betekent dit dat we een combinatie van Virtual Machines en een Kubernetes Cluster hebben draaien achter Amazon CloudFront en we kijken naar de beste manier om dit te integreren in de bestaande architectuur.

Houd er rekening mee dat onze organisatie en haar snelle groei vereisen dat al onze nieuwe collega's al in Nederland wonen en een van onze huidige kantoren kunnen bereiken binnen een straal van niet meer dan 1 uur reisminuten (Randstad). Daarom hebben alle medewerkers ook een geldige werkvergunning voor Nederland nodig en bij voorkeur kennis van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime functie, in een inspirerende creatieve werkomgeving waar je jezelf kunt zijn en kunt groeien.

- Een salaris tussen €3000-€4500 bruto per maand, op fulltime basis en afhankelijk van ervaring en leeftijd.

- Een gezond en innovatief softwarebedrijf.

- Een bedrijfscultuur waar we je vertrouwen om je werk te doen en je zullen faciliteren om je succesvol te maken.

- Enthousiaste collega's.

- Een goede lunch en lekkere koffie en thee.

- De mogelijkheid om 4 dagen thuis te werken en 1 dag op kantoor bij een fulltime dienstverband. Je mag altijd meer dagen op kantoor werken als dat nodig is.

- Bedrijfsuitjes en borrels.

Wil je werken in een organisatie met een informele sfeer, waar je kunt zijn wie je bent en je kunt identificeren met onze kernwaarden:

Altijd eerst helpen, proactief zijn, een can-do mentaliteit hebben, respectvol, open, eerlijk en betrokken zijn.

Solliciteer dan bij ons!

We staan te popelen om nieuwe teamleden te verwelkomen die een impact willen maken. Als je op zoek bent naar een plek waar je werk ertoe doet en waar je kunt groeien, neem dan contact met ons op. Laten we de toekomst bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Zodra we je CV en aanvullende motivatie hebben ontvangen, nodigen we je uit voor een online gesprek of een kennismaking op een van onze huidige locaties in Amsterdam of Reeuwijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Plan hier een kennismakingsgesprek: https://meetings.hubspot.com/chantal-veelenturf

of stuur mij je CV en een korte motivatie via onderstaande button: